17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Tânăr muşcat de un câine pe strada Vasile Conta

Craiova: Tânăr muşcat de un câine pe strada Vasile Conta

Un tânăr a fost atacat şi muşcat în această seară de un câine aflat în grija unor persoane fără locuinţă, care şi-au amenajat adăpost într-un spaţiu dezafectat de la parterul blocului Z1 de pe strada Vasile Conta din Craiova. Potrivit declaraţiilor martorilor, câinele a sărit să atace animalul de companie al unei tinere, iar prietenul fetei a luat patrupedul şi l-a aşezat pe un autoturism parcat în zonă, pentru a-l proteja, moment în care maidanezul a sărit şi l-a muşcat de picior şi de mână pe tânăr. Acesta a ajuns la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde a primit primele îngrijiri medicale.

Poliţiştii de la Secţia 4 Craiova au ridicat pentru audieri cele două persoane care au în grijă câinele agresiv. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj au precizat că vor oferi mai multe amănunte despre acest incident în cursul zilei de mâine, după audieri şi după ce vor fi dispuse măsurile legale.

Locatarii din zona unde s-a petrecut incidentul au declarat că au sunat la Telefonul Cetăţeanului pentru ca un echipaj de la Ecarisaj să vină să ridice câinele agresiv, însă au fost informaţi că în această seară nu este disponibilă nici o echipă de hingheri. Câinele a rămas închis în spaţiul dezafectat de la parterul blocului Z1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS