17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPrinşi la furat de motorină

Prinşi la furat de motorină

Trei tineri din comuna doljeană Coţofenii din Dos s-au ales cu dosare penale pentru comiterea infracţiunii de furt calificat după ce, în noaptea de joi spre vineri, au fost prinşi în timp ce încercau să fure motorină din rezervoarele utilajelor unei societăţi comerciale.
Agenţii din Filiaşi au fost anunţaţi de Roberto Redavide despre faptul că a surprins două persoane care au intrat în incinta societăţii sale şi au încercat să fure motorină din rezervorul unui tractor. Echipajul de poliţişti a descoperit în apropiere un autoturism în care se afla Dumitru Păun, de 22 de ani, din comuna Coţofenii din Dos.
Luat la întrebări de poliţişti, tânărul a recunoscut că venise împreună cu Valentin Tătaru, de 20 de ani, și Daniel Boncele, de 20 de ani, pentru a sustrage motorină din rezervoarele tractoarelor parcate în incinta societăţii. Păun a rămas în maşină pentru a ţine de „şase“, iar Tătaru şi Boncele au intrat în incinta societăţii comerciale cu două bidoane de plastic cu capacitatea de 25 de litri fiecare şi un furtun, cu ajutorul căruia au tras 50 de litri de motorină din rezervorul unui tractor. La apariţia administratorului societăţii, cei doi tineri au abandonat bidoanele şi au rupt-o la fugă, tânărul prins de poliţişti fiind şoferul maşinii, care avea şi „misiunea“ să ţină de „şase“. Ulterior, oameni legii i-au găsit şi pe ceilalţi doi suspecţi.
În urma cercetărilor făcute de poliţiştii din Filiaşi s-a mai stabilit că cei trei tineri sunt şi autorii unui alt furt comis în noaptea de 30 spre 31 august, în comuna Coţofenii din Dos. Aceştia au intrat în gospodăria unei femei şi au furat un cazan din cupru, pe care l-au vândut ulterior unei persoane din municipiul Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS