8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAu ignorat pietonii şi au rămas fără permis

Au ignorat pietonii şi au rămas fără permis

Un număr de 23 de doljeni au rămas fără permisele de conducere, iar alţi aproape 200 au fost amendaţi în urma unei acţiuni organizate, la sfârşitul săptămânii trecute, de poliţiştii de la Rutieră.
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj au precizat că, la sfârşitul săptămânii trecute, poliţişti ai Serviciului Rutier Dolj, ai Biroului Rutier Craiova şi ai Formaţiunii Rutiere Filiaşi au organizat o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de şoferii care nu respectă viteza legală, dar şi de cei care „uită“ să dea prioritate pietonilor care încearcă să traverseze regulamentar strada.
În urma acţiunii poliţiştilor de la Rutieră au fost date 185 de amenzi, valoarea totală a acestora fiind de aproximativ 28.300 de lei. Dintre cele aproape 200 de amenzi, cele mai multe (79) au fost date şoferilor care au avut ghinionul să „dea“ în radar.
În plus, oamenii legii au făcut „pietoni“ 23 de şoferi, care au depăşit cu mai mult de 50 km/h viteza legală sau nu au acordat prioritate pietonilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS