8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrei dispariţii anunţate într-o singură zi

Trei dispariţii anunţate într-o singură zi

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Olt caută trei persoane, dintre care una este minoră, a căror dispariţie a fost anunţată de familiile acestora în cursul zilei de duminică. Astfel, duminică seară, poliţiştii din Drăgăneşti-Olt au fost sesizaţi de Marinel Costache, din localitate, despre faptul că, în seara zilei de sâmbătă, fiica sa vitregă, Andreea Gabriela Fota, de 15 ani, a plecat de la domiciliul său din satul Comani şi nu s-a mai întors. Semnalmentele minorei sunt: înălţime 1,55-1,60 metri, faţă ovală, ten deschis, părul lung, castaniu, ochii căprui, fără semne particulare. Atunci când a plecat de acasă, fata era îmbrăcată cu o bluză cu mânecă scurtă de culoare albă, pantaloni de culoare neagră, iar în picioare avea sandale de culoare neagră.
În aceeaşi zi, Poliţia Balş a fost anunţată că, pe 18 august, Mădălina Caliu, de 36 de ani, din Balş, cunoscută cu afecţiuni psihice, a plecat de la domiciliul său şi nu a mai revenit. Femeia are aproximativ 1,60 metri, părul şaten, tuns scurt, ochii albaştri, tenul închis. Când a fost văzută ultima oară, Mădălina Caliu era îmbrăcată cu un trening de culoare albastră, cu dungi albe pe mâneci şi guler, iar în picioare purta sandale de culoare închisă.
Tot duminică, oamenii legii din Băbiciu au fost anunţaţi de Ioana Văduva că, în ziua de 23 august, Manuel Ionuţ Văduva, de 18 ani, fiul său, a plecat la Bucureşti şi nu s-a mai întors. Ionuţ Văduva are 1,70 metri înalţime, părul şaten, tuns scurt. La data plecării, tânărul purta un tricou de culoare roşie, blugi albaştri şi era încalţat cu pantofi sport negri.
Poliţiştii din cadrul IPJ Olt au precizat că, în prezent, cele trei persoane dispărute de la domiciliu sunt căutate. Oamenii legii îi roagă pe cei care pot oferi relaţii despre cei trei dispăruţi să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS