11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident grav cu două autoutilitare

Accident grav cu două autoutilitare

Trei persoane au fost rănite, vineri seară, în jurul orei 22.00, în localitatea doljeană Răcarii de Jos, într-un accident rutier în care au fost implicate două utilitare Ford.
Din primele cercetări ale poliţiştilor Serviciului Rutier Dolj s-a stabilit că Marius Bălăban, de 25 de ani, din Craiova, care se afla la volanul unei autoutilitare Ford, nu s-a asigurat la plecarea de pe loc și nu a acordat prioritate unei autoutilitare Ford conduse dinspre Craiova către Filiaşi de craioveanul Doru Udiţă, de 27 de ani. Acesta din urmă nu a mai putut evita impactul şi a lovit maşina condusă de Bălăban.
În urma impactului dintre cele două dube, Doru Udiţă a fost rănit grav, ca şi Laurenţiu Bălăşoiu, de 25 de ani, din Filiaşi, pasager în autoutilitara condusă de Bălăban. Al treilea tânăr, Gabriel Pităroiu, de 24 de ani, tot din Filiaşi, pasager în aceeaşi maşină, a fost rănit uşor. Cei trei tineri răniţi au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde au primit îngrijiri medicale.  
Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Poliţiştii doljeni au mai precizat că pe numele lui Bălăban a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS