17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalAudi vandalizat în parcare

Audi vandalizat în parcare

http://www.youtube.com/watch?v=qHdBwYvd524

Un bărbat care locuieşte în centrul municipiului Craiova şi căruia i-a fost vandalizată maşina în mai multe rânduri a montat o cameră video pe balcon, ocazie cu care a reuşit să-i surprindă pe cei care i-au zgâriat şi tăiat cauciucurile autoturismului parcat pe strada Calea Bucureşti.
Craioveanul Radu Lazăr, care locuieşte într-un bloc de pe strada Calea Bucureşti, în apropierea Marfin Bank, a precizat pentru GdS că, în urmă cu o săptămână, şi-a găsit zgâriat autoturismul Audi A4, pe care îl lăsase în parcarea din faţa Marfin Bank. Iniţial a crezut că a fost vorba de o întâmplare nefericită, însă după câteva zile, maşina i-a fost din nou vandalizată. De data aceasta i-au fost tăiate cauciucurile roţilor din spate.
„Cu o săptămână în urmă, am găsit maşina personală, un Audi A4 din 2008 zgâriată şi cu cauciucurile de pe spate tăiate. Am montat o cameră video pe balcon şi, în noaptea de 18 spre 19 august, la ora 2.15, un individ cu un posibil complice vin cu o maşină Opel Corsa de culoare gri şi-mi taie trei cauciucuri de la maşină“, a precizat Radu Lazăr, pentru GdS.
O zi mai târziu, păgubitul a făcut o plângere la Secţia 4 Poliţie Craiova şi le-a dat poliţiştilor şi filmarea în care se vede atât maşina cu care au venit cei care au tăiat cauciucurile autoturismului Audi, cât şi unul dintre suspecţi.
Craioveanul speră ca poliţiştii să-i prindă destul de repede pe cei care i-au vandalizat maşina, mai ales că incidentul a fost surprins mult mai bine de camera video a bancomatului Marfin Bank.
Reprezentanţii IPJ Dolj au explicat că, într-adevăr, Radu Lazăr a depus o plângere privind comiterea infracţiunii de distrugere, ba chiar a şi indicat un posibil suspect, însă până în acest moment nu a fost identificată persoana sau persoanele care i-au vandalizat maşina. „Poliţiştii Secţiei 4 fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.“, a precizat inspectorul principal Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS