10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljS-au răsturnat cu BMW-ul, venind acasă din Italia

S-au răsturnat cu BMW-ul, venind acasă din Italia

O familie a fost la un pas să îşi piardă viaţa în această dimineaţă, pe DE 70 din judeţul Mehedinţi. Cele şase persoane, doi adulţi şi patru copii, se aflau într-un autoturism de teren BMW, care s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Se pare că oboseala acumulată de şofer şi-a spus cuvântul. Aceştia se întorceau din Italia şi se grăbeau către casă, în judeţul Dolj.
Accidentul s-a produs într-o curbă, pe Dealul Balota, persoanele rănite fiind preluate de două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi şi un echipaj SMURD.
„Nu am adormit, pur şi simplu nu ştiu de ce am pierdut controlul. Asta este, s-a întâmplat“, a spus şoferul autoturismului. Primele indicii arată că accidentul s-a produs pe fondul oboselii şoferului şi a neatenţiei.
„A avut loc un accident de circulaţie la ieşire din localitatea Şimian, mai exact pe Dealul Balota, soldat cu şase victime, dintre care patru minori. Din primele cercetări se pare că şoferul a avut alte preocupări la volan, coroborat cu viteza în curbă“, a declarat Gabriel Lică, comisar în cadrul IPJ Mehedinţi.
La faţa locului a fost chemat şi un echipaj din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, dar victimele nu au avut nevoie de intervenţia Serviciului de Descarcerare.
„Am acordat îngrijiri medicale la faţa locului pentru şase persoane, care prezintă escoriaţii la membrele inferioare şi superioare şi câteva contuzii minore. Este vorba despre patru copii şi părinţii lor, care vor fi transportaţi la spital, însă viaţa nu le este pusă în pericol“, a declarat Silvia Prună, medic în cadrul SJA Mehedinţi.
Toate cele şase victime au fost transportate la Spitalul din Drobeta Turnu Severin, iar şoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS