14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjS-a sinucis din cauza arestării preventive a fiului său

S-a sinucis din cauza arestării preventive a fiului său

Un bătrân, de 70 de ani, din comuna gorjeană Bolboşi, şi-a pus capăt zilelor joi seară, după ce fiul său, Ionel Şolga, de 28 de ani, a fost arestat preventiv pentru comiterea infracţiunii de viol asupra unei minore de şapte ani. Trupul neînsufleţit al septuagenarului a fost găsit de rudele sale, în curtea gospodăriei. Bătrânul era foarte supărat din cauza faptului că, deşi fiul său susţinea că este nevinovat, magistraţii au decis încarcerarea sa preventivă. Din probatoriul administrat de polițiști, în acest caz se pare că Ionel Şolga ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale normale și anale cu victima.
Abuzurile ar fi avut loc mai multe luni. „Inculpatul Ionel Şolga a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de viol, reţinându-se că acesta a întreţinut relaţii sexuale contra voinţei cu o fetiţă de șapte ani.
Pedeapsa pentru această infracţiune este de la zece la 25 de ani de închisoare. Instanţa de judecată va decide dacă inculpatul este vinovat și ce pedeapsă merită“, declara, la jumătatea lunii iulie, procurorul Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului Gorj.
Eugen Măruţă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS