Acasă Local Suspect de şantaj, reţinut de poliţişti

Suspect de şantaj, reţinut de poliţişti

Un doljean, de 44 de ani, din comuna Maglavit, a fost reţinut, miercuri, de ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale, care au obţinut informaţii că suspectul şantaja un craiovean pentru a nu divulga informaţii compromiţătoare despre familia sa.
Potrivit informaţiilor oferite de Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), miercuri, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu colegii de la Secţia nr. 9 Cetate au identificat şi reţinut un bărbat, de 44 de ani, din comuna Maglavit. Este vorba de Marin Paşa, care este suspect de comiterea infracţiunii de şantaj.
„Acesta este suspectat că, în perioada iunie – iulie 2013, i-ar fi solicitat unui bărbat din Craiova suma de 1.000 de euro, sub pretextul divulgării unor date compromiţătoare despre familia sa“, au precizat reprezentanţii IGPR. După ce a fost reţinut, suspectul a fost dus în arestul IPJ Dolj, și ieri a fost dus la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de şantaj. Instanţa nu a acceptat propunerea anchetatorilor şi a dispus, în schimb, ca suspectul să nu părăsească ţara pe o perioadă de 29 de zile, începând cu data de 25 iulie şi până pe 22 august.
De asemenea, judecătorii i-au pus în vedere bărbatului să se prezinte la poliţie sau Parchet atunci când este chemat, să nu deţină ori să folosească nici o categorie de arme, şi nici să nu se apropie de craioveanul pe care îl şantaja, de membrii familiei acesteia sau de martori.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version