22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalA intrat cu capul într-un BMW

A intrat cu capul într-un BMW

Un craiovean, de 55 de ani, a fost rănit grav şi transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova ieri după ce a intrat cu scuterul pe care îl conducea într-un autoturism staţionat.
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPG) Dolj au precizat pentru GdS că, ieri, în jurul orei 13.30, Gabriel Mănescu, de 55 de ani, din Craiova, în timp ce circula pe un scuter Honda pe strada Păltiniş, a pierdut controlul direcţiei şi a lovit din spate un autoturism BMW staţionat. În urma impactului, bărbatul a fost proiectat de pe scuter cu capul în luneta maşinii şi a fost rănit grav. Victima accidentului a fost transportată cu o ambulanţă SMURD la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde a primit primele îngrijiri medicale şi i-au fost recoltate probe de sânge.
Din primele cercetări făcute de poliţiştii de la Rutieră la locul accidentului, s-a stabilit că, cel mai probabil, craioveanul a pierdut controlul direcţiei din cauza vitezei excesive cu care circula, dar şi din cauza faptului că se urcase pe scuter, deşi băuse.
Poliţiştii doljeni au precizat că bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Scuterul condus de Mănescu este înmatriculat în circulaţie, iar acesta nu avea pe cap casca de protecţie în momentul accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS