Acasă Local Arestaţi pentru infracţiuni cu carduri

Arestaţi pentru infracţiuni cu carduri

Patru tineri din Craiova şi Dăbuleni, cercetaţi de procurorii DIICOT pentru comiterea de infracţiuni cu carduri de credit şi trafic de droguri, au fost arestați preventiv, vineri seară, în baza unor mandate emise de Tribunalul Dolj.
Ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Craiova, însoţiţi de ofițeri de la Serviciul de Acțiuni Speciale al IPJ Dolj, sub coordonarea unui procuror DIICOT, au descins joi seară la mai multe persoane domiciliate în Craiova, Dăbuleni şi Călăraşi, suspectate de comiterea de infracţiuni informatice.
Oamenii legii au efectuat în total şapte percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate trei guri de bancomat, componente ale unor dispozitive artizanale pentru copierea datelor cărţilor de credit, 27 de carduri bancare, nouă laptop-uri, 65 CD/DVD, nouă telefoane mobile, 13 cartele SIM și mai multe înscrisuri. În plus, în locuința din Dăbuleni a unuia dintre suspecți au fost găsite 50 de grame de canabis, dar şi zece plante de canabis. În urma acţiunii organizate de procurorii DIICOT din Craiova au fost ridicate şi duse la audieri mai multe persoane, ulterior fiind reţinuţi pentru 24 de ore Mihai Cristian Popa, de 29 de ani, din Craiova, Daniel Valentin Popa, de 30 de ani, din Dăbuleni, și Adrian Gaie, de 28 de ani, din Craiova. Oamenii legii l-au căutat pentru a-l aduce la audieri şi pe Alin Ovidiu Păsculescu, de 26 de ani, din Craiova, inspector asistent la DJTS Dolj, însă tânărul nu a fost găsit. Tânărul este fiul Vetei Păsculescu, fost consilier judeţean şi fost director al ANIF Dolj. Alin Păsculescu a ocupat şi funcţia de director coordonator adjunct al DJST Dolj.
Tribunalul Dolj a emis cele patru mandate de arestare pentru 29 de zile, iar, vineri seară, Alin Ovidiu Păsculescu s-a prezentat singur la IPJ Dolj şi a fost dus în arest.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version