14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalCu alcool în recipientul pentru soluţia de parbriz

Cu alcool în recipientul pentru soluţia de parbriz

Încă o dată s-a dovedit că românul nu este întrecut de nimeni când vine vorba de idei trăsnite. Un bărbat din Drobeta Turnu Severin s-a gândit să ascundă trei litri de alcool de contrabandă în recipientul destinat lichidului pentru parbriz, în speranţa că aşa va scăpa de controlul poliţiei. Dar nu s-a mulţumit doar cu atât, a mai ascuns alţi 14 litri de alcool şi 360 de ţigarete în capitonajul maşinii. Marfa fusese luată din Serbia şi urma să fie vândută ilegal. Poliţiştii de la IPJ Mehedinţi l-au depistat însă, în urma unui control de rutină, în cadrul unei acţiuni pentru combaterea comerţului ilegal.
„Cu ocazia activităţilor desfăşurate, poliţiştii au oprit pentru control, în trafic, pe bulevardul Tudor Vladimirescu, un autovehicul condus de B.M., de 30 de ani, din municipiu, autoturism despre care existau suspiciuni cu privire la transportul de astfel de produse. Persoana în cauză a fost condusă la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, unde, în urma verificării amănunţite a autovehiculului, s-a descoperit cantitatea de trei litri de alcool în vasul pentru lichid de parbriz, precum şi 14 litri de alcool şi 360 de ţigarete în capitonajul maşinii“, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt al IPJ Mehedinţi.
Bărbatul s-a ales cu amendă de 1.000 de lei şi a rămas şi fără marfă, aceasta fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS