11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Elevii olimpici, premiaţi de autorităţi

Olt: Elevii olimpici, premiaţi de autorităţi

Olimpicii olteni vor fi premiaţi mâine, începând cu ora 14.00, în cadrul unei festivităţi care se va desfăşura în sala de spectacole a Centrului Cultural ”Eugen Ionescu” Slatina. Evenimentul este organizat de către Consiliul Județean Olt în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Olt. La festivitate va participa şi Mihnea Cosmin Costoiu, Ministrul delegat pentru Învățământ Superior, Cercetare Științifică și Dezvoltare Tehnologică.

În cadrul manifestării, vor fi premiați elevii care au obținut locurile I, II, III sau mențiune în cadrul Olimpiadelor naționale de specialitate, elevul care a reușit performanța de a fi premiat la concursul ”Space Settlement Design Contest”, organizat de NASA, dar și Echipa de fotbal a Clubului Sportiv Școlar Corabia care a câștigat finala Cupei Hagi. De asemenea, vor fi premiați și profesorii îndrumători care au contribuit la obținerea acestor rezultate deosebite.

Sumele necesare premierii, în cuantum total de 70.600 lei, vor fi suportate din bugetul propriu al Consiliului Județean Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS