17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMicrobuz cu elevi, lovit pe DE 70

Microbuz cu elevi, lovit pe DE 70

Un autocar în care se aflau 14 copii din comuna Corcova, judeţul Mehedinţi, a fost prins ieri între două maşini pe DE 70, în dreptul Vămii PF 1.
Accidentul s-a produs din vina unui şofer, de 55 de ani, din comuna Balta. Acesta conducea un Renault, iar în momentul în care a vrut să pătrundă din Drumul European 70 în Punctul de Trecere a Frontierei de la Porţile de Fier I, nu s-a asigurat şi a lovit o maşină înmatriculată în Bulgaria, care circula regulamentar. În momentul impactului, maşina cu numere de Bulgaria a ricoşat în microbuzul şcolar. Doi elevi au fost răniţi uşor şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, iar alţii au avut nevoie de îngrijiri medicale. Elevii împreună cu profesori se întorceau dintr-o excursie de la Băile Herculane.
„Nu m-am aşteptat să îmi apară în faţă, nu am mai avut timp să frânez, iar cel din spatele meu nu se aştepta nici el şi evident că s-a oprit în mine“, a spus şoferul microbuzului. Şoferul vinovat s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS