16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalS-au făcut praf cu Mercedesul

S-au făcut praf cu Mercedesul

http:http://www.youtube.com/watch?v=eVr45m2Al-o

Un bărbat din localitatea doljeană Filiaşi a murit, iar altul, din acelaşi oraş, a fost rănit grav în urma unui accident violent produs ieri după-amiază pe DE 70, în localitatea Răcarii de Sus.
Poliţiştii Serviciului Rutier Dolj au stabilit că şoferul unui autoturism Mercedes înmatriculat în Germania, care se deplasa pe DE 70, în localitarea Răcarii de Sus a pierdut controlul direcţiei, a ieşit de pe drum şi s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp.
În urma accidentului, atât şoferul, cât şi pasagerul din Mercedes au fost aruncaţi din maşină, trupurile lor fiind descoperite pe câmp. La faţa locului a fost trimis un echipaj de descarcerare, o ambulanţă şi un echipaj de prim ajutor al pompierilor doljeni, dar şi elicopterul SMURD. Medicii nu au mai putut face însă nimic pentru una dintre victimele accidentului, Gabriel Tănasie, de 28 de ani, care a fost găsit decedat la câţiva metri de maşina răsturnată.
Al doilea tânăr, Daniel Enache, de 28 de ani, tot din Filiaşi, a fost rănit grav în urma accidentului şi, după ce a primit primele îngrijiri medicale în ambulanţa trimisă la faţa locului, a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova. Potrivit reprezentanţilor Spitalului de Urgenţă Craiova, Daniel Enache a fost internat în comă de gradul II, prezentând mai multe traumatisme la nivelul capului, toracelui şi mâinii stângi.
După ce au efectuat cercetări, poliţiştii au stabilit că la volanul Mercedesului s-a aflat Enache.

Încă două accidente pe DE 70

Luna trecută, pe acelaşi drum, însă în localitatea Răcarii de Jos, s-au produs două accidente de circulaţie în urma cărora o elevă de 16 ani a murit, iar două fete, de 15 ani, au fost rănite grav.
Pe 22 mai, Marinela Negriloiu, de 16 ani, din comuna Brădeşti, care mergea pe marginea drumului, a fost lovită şi ucisă de un microbuz de transport persoane scăpat de sub control.
Două zile mai târziu, pe 24 mai, două adolescente, Cristina C. şi Mariana C., ambele de 15 ani, din localitatea doljeană Braloştiţa, au traversat strada printr-un loc nepermis, fără să se asigure şi au fost lovite de un Renault Clio condus de Gheorghe Roşianu, de 60 de ani, din judeţul Teleorman. Victimele au fost transportate la Spitalul de Urgenţă din Craiova, unde au primit îngrijiri medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS