5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPieton lovit în plin pe DE 70

Pieton lovit în plin pe DE 70

Un bărbat din Mehedinţi se zbate între viaţă şi moarte pe patul de spital, după ce în noaptea de duminică spre luni a traversat strada prin loc nepermis, fără să se asigure, şi a fost lovit în plin de o Dacie Papuc.
Accidentul a avut loc pe DE 70, în dreptul localităţii Şimian. Participanţii la trafic, care au reuşit să îl evite, spun că bărbatul a trecut printre maşini, numai că şoferul Daciei Papuc nu a mai reuşit să îl evite. „El a trecut printre maşini, pe linia continuă, fără să se asigure dacă vine vreo maşină sau nu, mai ales că în zonă nu este nici un marcaj pietonal. Şi mie mi-a apărut în faţă, dar am apucat să îl văd la timp, am frânat, am intrat pe contrasens şi am reuşit să îl evit, dar, la scurt timp după mine, a venit domnul cu Papucul şi l-a lovit. Nu avea nici măcar o lanternă în mână“, a spus un şofer, care a reuşit să îl evite pe bărbat.
Bărbatul a fost grav rănit şi a fost transportat inconştient la spital, fiind dus de urgenţă în sala de operaţie. „Am preluat o victimă care prezenta un traumatism cranian sever, un traumatism toracic şi câteva fracturi la membrele inferioare. Am reuşit să îl stabilizăm, însă a fost predat în secţia UPU inconştient“, a declarat Marin Iorga, medic în cadrul SJA Mehedinţi. La scurt timp după ce a ajuns la spital, victima a intrat în comă.
Poliţia a deschis o anchetă în acest caz. „Din primele cercetări se pare că pietonul a traversat prin loc nepermis şi a fost acroşat de un autoturism care circula regulamentar pe DE 70. Victima a fost grav rănită şi transportată la spital. Conducătorul a fost testat cu aparatul alcool test, rezultatul fiind negativ“, a declarat Titi Zorzoliu, subinspector în cadrul IPJ Mehedinţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS