8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCu 174 km pe oră pe centura de nord

Cu 174 km pe oră pe centura de nord

Un craiovean a rămas fără permisul de conducere şi a fost amendat duminică, pe centura de nord, după ce a „dat“ în radarul poliţiştilor de la Rutieră cu 174 de kilometri/oră, cu 104 km/h mai mult decât viteza maximă admisă pe acea porţiune de drum. Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, Silviu Dan, de 33 de ani, din Craiova, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism Seat Leon pe DN 65 F (centura de nord a Craiovei), cu viteza de 174 km/h. Viteza maximă admisă pe sectorul de drum unde au amplasat poliţiştii radarul este de 70 km/h. Şoferul a fost amendat şi i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile.
Tânărul de 33 de ani nu este singura „victimă“ a poliţiştilor Serviciului Rutier Dolj, care şi-au scos duminică radarele pe mai multe drumuri, printre care DN 6, DN 65 şi DN 65 F.
În total, poliţiştii au dat 132 de amenzi în valoare de 16.425 de lei, dintre care 51 pentru viteză neregulamentară şi 34 pentru nepurtarea centurii de siguranţă. În plus, cinci dintre şoferii care au apăsat prea tare pedala de acceleraţie au rămas şi fără permisele de conducere.
Depăşirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise se sancţionează cu 9-20 de puncte amendă şi reţinerea pentru 90 de zile a permisului de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS