17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞi-a părăsit soţul sau a dispărut?

Şi-a părăsit soţul sau a dispărut?

Georgeta Stamate, o tânără de 22 de ani din judeţul Mehedinţi, a dispărut de acasă de patru zile, împreună cu fiul ei de cinci ani. Femeia nu a lăsat nici un bilet, a aşteptat doar momentul să rămână singură, şi-a luat băieţelul şi câteva
haine şi a plecat.
Când s-a întors acasă de la muncă, bărbatul femeii nu a mai găsit-o nici pe ea, dar nici pe copil. Crezând că a plecat să îşi viziteze părinţii, bărbatul spune că iniţial nu şi-a făcut griji, însă când a aflat că nici la socrii săi nu este, a început să îşi pună semne de întrebare.
„Eu nu am fost acasă când ea a plecat. Eram la câmp cu căruţa să adun iarbă. Mama a ajuns prima acasă şi m-a sunat să vin că nu e nici nevastă-mea, nici copilul. Am plecat repede acasă să văd ce se întâmplă, dar nu am mai găsit-o. Îşi luase şi din haine. Am crezut că este la părinţii ei, că mai mergea pe acolo, dar nici la ei nu am găsit-o. Nu ştiu de ce a plecat aşa, fără să spună nimic. Nu ne-am certat, nu am jignit-o, nimic. Ne mai certam câteodată că ei i se părea că eu bat copilul, dar nu este aşa, îl mai certam că făcea prostii, dar nu dădeam în el“, a spus Sorin Stamate, bărbatul femeii.
Nici părinţii tinerei nu ştiu motivul pentru care aceasta şi-a părăsit căminul fără să lase măcar un bilet.
„A venit ginerele meu sâmbătă la mine să-mi spună că a plecat Geta de acasă cu tot cu copil şi dacă noi ştim ceva. Dar noi nu ştim că nu ne-a spus nimic. Din câte ştiu eu, se înţelegeau bine. Suntem şi noi îngrijoraţi că nu ştim nimic nici de ea, nici de copil… Măcar dacă ne trimitea un mesaj să spună că e bine şi că a plecat“, a spus tatăl tinerei.
În speranţa că aşa va reuşi să o aducă înapoi, soţul tinerei a mers la poliţie să o declare dispărută şi să ceară sprijinul oamenilor legii pentru a o găsi.
„Marţi, 11 iunie, am primit o sesizare din partea unui cetăţean din localitatea Plopi, comuna Tâmna, despre faptul că soţia sa, în vârstă de 22 de ani, a plecat de acasă cu copilul minor, de cinci ani. Menţionăm că nu este vorba despre o dispariţie, ci despre o plecare voluntară. Cazul a fost preluat de Poliţia Tâmna, iar dacă în 15 zile nu se afla nimic despre persoana care a plecat de acasă, ancheta va fi continuată de IPJ Mehedinţi în vederea identificării acesteia“, a declarat Roxana Vişan, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Mehedinţi.
Poliţia din Tâmna a deschis o anchetă şi vor începe imediat căutările.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS