5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Medic ginecolog din Caracal, reţinut pentru luare de mită

Olt: Medic ginecolog din Caracal, reţinut pentru luare de mită

Un medic ginecolog, angajat al Spitalului Municipal Caracal din judeţul Olt, a fost reţinut aseară pentru luare de mită, după ce o pacientă a depus plângere la poliţie, declarând că medicul i-a cerut bani pentru o intervenţie de urgenţă, informează Gazeta Nouă. Potrivit primelor informaţii, cea care l-a denunţat pe medic este o femeie care se prezentase la spital cu hemoragie şi avea nevoie de un chiuretaj, iar medicul Daviţoiu a solicitat o sumă de bani pentru a efectua actul medical.

Împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, poliţiştii au organizat flagrantul în urma căruia medicul Mircea Daviţoiu a fost prins, iar azi noapte procurorii au decis reţinerea acestuia pentru 24 de ore. Medicul urmează să fie prezentat Tribunalului Olt, cu propunere de arestare preventivă pentru zece zile.

Potrivit sursei citate, Mircea Daviţoiu este angajat doar cu contract de prestări servicii, îndeplinind deja vârsta de pensionare, şi asigura numai gărzile Secţiei Ginecologie din cadrul Spitalului Caracal.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS