10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSteluţa a fost vedeta serii la Party Radio Sud

Steluţa a fost vedeta serii la Party Radio Sud

http:http://www.youtube.com/watch?v=xgD27h4Bqoo

Mascota Radio Sud a fost în centrul atenţiei joi, pe 9 mai, la petrecerea cu karaoke organizată de echipa postului în Cafe Teatru Play.
După ce a ciocnit ouă roşii cu trecătorii din centrul Craiovei în a treia zi de Paşte, ajungând la inima prichindeilor, ştrengarul personaj în formă de stea a câştigat şi simpatia tinerilor petrecăreţi care s-au adunat joi seară în Play pentru a se distra alături de întreaga echipă Radio Sud. Startul a fost dat de moderatorul News & Coffee, emisiunea de dimineaţă de pe frecvenţa 97,4 FM, Tony Săvoaie. Cei prezenţi la petrecerea pusă la cale de Radio Sud s-au încălzit pe muzica mixată de acesta, iar la scurt timp şi-a făcut apariţia şi mascota, care s-a integrat perfect în grupul celor care au animat ringul de dans. Steluţa a dansat alături de echipa Radio Sud şi de grupurile de prieteni care s-au strâns la Play pentru întâlnirea cu DJ-ii şi mascota postului de pe frecvenţa 97,4 FM. Cei mai activi dansatori au fost premiaţi, apoi a urmat o sesiune de karaoke. Pe parcursul serii, cei prezenţi au făcut propuneri pentru botezarea steluţei, iar trei dintre acestea au fost alese de membrii echipei pentru a fi votate de public prin aplauze. Stelică s-a dovedit a fi numele cel mai apreciat, acesta urmând să intre pe o listă scurtă, alături de alte propuneri ce vor fi făcute în cadrul unor viitoare concursuri.
Petrecerea Radio Sud face parte dintr-o campanie de promovare ce o are în centrul atenţiei pe simpatica mascotă, care îşi va face apariţia în mai multe locuri în perioada următoare, alături de echipa radio.
Radio Sud promovează muzica de calitate şi diversitatea informaţiilor. Postul difuzează trei jurnale de ştiri locale, de la orele 9.00, 13.00 şi 17.00, pastile cu informaţii din domenii diverse (sănătate, turism, bizarerii), dar şi emisiuni axate pe dezbateri şi interviuri realizate de redactorii Gazetei de Sud, pe teme de administraţie, economie, cultură, societate etc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS