Acasă Local Soţ şi soţie, accidentaţi pe trecerea de pietoni

Soţ şi soţie, accidentaţi pe trecerea de pietoni

Două persoane, soţ şi soţie, au fost accidentate ieri, în jurul prânzului, în timp ce încercau să traverseze bulevardul 1 Mai din Craiova pe trecerea de pietoni din zona Fabricii de Confecţii.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, craioveanul Marian Nica, care conducea o Dacie Logan cu numărul de înmatriculare B-42-MZZ dinspre Parcul „Nicolae Romanescu“ către Facultatea de Medicină, la trecerea de pietoni din apropierea Fabricii de Confecţii i-a lovit pe soţii Mircea şi Constanţa Popa, de 64, respectiv 60 de ani, care se angajaseră în traversarea bulevardului pe trecerea de pietoni. În urma impactului, soţii Popa au fost răniţi şi transportaţi cu două ambulanţe la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde medicii au stabilit că femeia a fost rănită grav, suferind o fractură a bazinului. Poliţiştii doljeni au explicat că, în schimb, Mircea Popa a scăpat cu câteva contuzii şi zgârieturi.  
Marian Nica, şoferul Daciei Logan, a precizat pentru GdS că nu i-a văzut pe cei doi pietoni, care au ieşit dintre două maşini parcate pe partea dreaptă a bulevardului. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Poliţiştii doljeni au mai precizat că în acest caz se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version