10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a răsturnat cu tirul în mijlocul drumului

S-a răsturnat cu tirul în mijlocul drumului

Un bărbat, de 42 de ani, din comuna doljeană Scăieşti, a reuşit „performanţa“ să se răstoarne pe DN 65, în localiatea Pieleşti, cu tirul pe care îl conducea dinspre Slatina către Craiova.
Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au precizat că, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2.00, Traian Olteanu, de 42 de ani, din Scăieşti, care conducea un tir pe DN 65, în localitatea Pieleşti, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat pe banda întâi a drumului. În urma accidentului de circulaţie, şoferul tirului fost rănit uşor şi transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde a primit primele îngrijiri medicale.
În urma cercetărilor făcute de poliţiştii de la Rutieră s-a stabilit că accidentul de circulaţie s-a produs pe fondul oboselii şoferului, care a adormit la volan.
Alt accident de circulaţie în urma căruia un autovehicul s-a răsturnat a avut loc duminică, însă pe DJ 561 A, în apropierea localităţii doljene Urzicuţa. Constantin Poenaru, de 58 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un Opel, a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat pe câmp. În urma accidentului, două pasagere din autoturismul condus de Poenaru au fost rănite şi transportate la Spitalul de Urgenţă Craiova. Silvia Cismaru, de 78 de ani, din comuna Siliştea Crucii, a fost rănită grav, iar Stela Poenaru, de 57 de ani, din Craiova, a suferit un traumatism cranio-cerebral. Poliţiştii doljeni au mai precizat că acest accident s-a produs din cauza vitezei excesive, dar şi că pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS