12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Bătuţi măr în club

Mehedinţi: Bătuţi măr în club

Trei tineri din Drobeta Turnu Severin au vrut să se distreze ieri la cea mai mare discotecă din oraş, dar în loc de petrecere aceştia au avut parte de o bătaie zdravănă, se pare din partea bodyguardului. Unul dintre ei se află în stare gravă la spital, după ce a suferit un traumatism cranian dur, a fost lovit puternic la picioare şi lovit cu parul peste mâini şi spate.

Scandalul s-a iscat când în club şi-au făcut apariţia nişte băieţi suspecţi, iar una dintre victime spune că nu îşi explică de ce a fost lovit.
„Nu ştiu de la ce a început. Eu am intrat în club cu o fată şi când am urcat pe scări am fost luat la bătaie. M-au lovit cu pumnii, cu picioarele, au dat şi cu parii, vreo 20 de minute au dat în mine şi nu spuneau nimic. Am înţeles că mai sunt doi băieţi bătuţi, unul mai rău, cu tibiile rupte, cu nasul rupt, dar nu-i cunosc. O să merg la poliţie să depun plângere”, a spus una dintre victime la ieşirea din spital, după ce a primit îngrijiri.
Victimele nu se cunoşteau între ele, cei trei tineri au fost luaţi la bătaie din senin. Unul dintre ei a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat cu ambulanţa la spital, iar ceilalţi doi au mers singuri la urgenţă şi au plecat acasă după ce li s-au curăţat rănile.
„Am fost anunţaţi prin dispecerat că în urma unui conflict la un club de noapte, trei tineri au nevoie de îngrijiri medicale. Doi dintre ei au ajuns singuri la spital, iar unul, în vârstă de 38 de ani a avut nevoie de intervenţia noastră, prezentând un traumatism cranian acut închis, un traumatism facial şi un traumatism la gamba stângă. A rămas internat pentru îngrijiri medicale”, a declrat Aurelia Veropaeva, medic SJA Mehedinţi.
„A fost făcută o plângere pe numele angajaţilor clubului, care au fost chemaţi la audieri, atât aceştia cât şi martorii. Au fost transportate la spital trei victime, iar în funcţie de zilele de spitalizare se va propune soluţia legală”, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt IPJ Mehedinţi.
Conducerea clubului a refuzat să facă vreun comentariu în legătură cu ceea ce s-a întâmplat atât în incinta localului cât şi afară.


Editor: Mariana Butnariu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS