10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCasă mistuită de flăcări

Casă mistuită de flăcări

http:http://www.youtube.com/watch?v=qJg_rP2O-7I

Un imobil cu două etaje şi mansardă din lemn, situat în apropiere de Frigorifer, pe strada Gârleşti din Craiova, a fost distrus aproape în întregime vineri după-amiază, în urma unui incendiu violent.
Când au aflat că imobilul cuprins de flăcări este format din parter, două etaje şi mansardă, ultimele fiind construite din lemn, pompierii au hotărât să trimită la adresa indicată trei autospeciale cu apă şi o autoscară mecanică. Ulterior, pentru stingerea incendiului violent, care cuprinsese toate nivelurile clădirii, au fost aduse încă două autospeciale, cu totul fiind mobilizaţi 30 de pompieri.
După aproximativ două ore de la izbucnirea focului şi după ce etajele imobilului s-au prăbuşit peste parter, pompierii au reuşit să stingă incendiul „în limitele găsite şi fără să se extindă la construcţiile învecinate“, după cum au declarat pentru GdS reprezentanţii ISU Dolj. După lichidarea ultimului focar, pompierii urma să facă cercetări pentru a stabili cauza incendiului. Din primele verificări şi din declaraţiile martorilor şi ale proprietarului imobilului, până vineri seară, s-a stabilit numai că flăcările au izbucnit la etajul întâi al casei.
În ciuda incendiului extrem de violent, nici o persoană nu a fost rănită sau intoxicată cu fum. Proprietarii casei, Petre şi Mariana Dumitrescu, se aflau la parterul imobilului în momentul în care a izbucnit focul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS