10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAdepţii MISA pentru ultima dată în Băile Herculane

Adepţii MISA pentru ultima dată în Băile Herculane

Adepţii lui Gregorian Bivolaru au sosit în staţiunea Băile Herculane unde se desfăşoara până a doua zi de Paşte o nouă ediţie de Taberei Spirituale a Mişcării de Integrare în Absolut (MISA). Cei 4.000 de adepţi se vor ruga pentru bunăstarea planetei, vor intra în transă romantică şi vor învăţa să facă sex spiritualizat. 

Sezonul estival a fost deschis de adepţii MISA, care vin să se integreze în absolut în această perioadă a anului, pe Valea Cernei.
Autorităţile publice din Herculane spun că anul acesta e ultimul în care yoghinii MISA vor mai face spirale pe platorul Coronini, pentru că aici urmează să înceapă lucrările pentru Aquaparc Therme Herculi, proiect în valoare de 8,5 milioane de euro.
Tabăra se va desfăşura în perioada 25 aprilie – 6 mai, iar în acest interval participanţii vor primi mesaje audio şi telepatice de la gurul lor, Gregorian Bivolaru, aflat în Suedia.
Vor avea loc şi celebrele meditaţii în spirală, când bărbaţii şi femeile sunt aşezaţi în funcţie de zodii. Toţi participanţii se ţin de mâini, fiind în picioare, în timpul meditaţiei. Şi anul acesta o serie de cursuri, inţiieri şi meditaţii vor fi destinate evoluţiei spirituale în funcţie de sexe. Separat, femeile şi bărbaţii, vor învăţa cum să îşi inducă „transa romantică”.


Editor: Mariana Butnariu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS