10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDeţinut român, omorât în bătaie de doi poliţişti ungari

Deţinut român, omorât în bătaie de doi poliţişti ungari

Un bărbat care a murit din cauza rănilor după ce a fost bătut de doi ofiţeri de poliţie luni, la Izsak, în sud-estul Ungariei, este un cetăţean român rezident în Ungaria, a anunţat ieri Geza Fazekas, un purtător de cuvânt al Procuraturii, potrivit Mediafax. Potrivit acestuia, cei doi poliţişti sunt suspectaţi că l-au bătut pe român timp de două ore, într-un post de poliţie.

Fazekas a declarat că cei doi poliţişti sunt suspectaţi că l-au bătut pe român timp de două ore, într-un post de poliţie, şi că personalul ambulanţei chemat la faţa locului nu a putut să îl resuscite. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a fost încarcerat la Orgovany, fiind suspectat că a furat o drujbă, potrivit MTI, care nu precizează numele acestuia.
Şeful poliţiei ungare Karoly Papp s-a declarat „consternat” şi a catalogat acest eveniment ca „inaceptabil, de nepermis, intolerabil”, dar a refuzat să dezvăluie detalii suplimentare, adăugând că o anchetă penală este în curs.

Papp a adăugat că cei doi suspecţi au fost demişi marţi, iar doi dintre superiorii lor la nivel local au fost suspendaţi din funcţie. Cei doi suspecţi au fost arestaţi ieri. Un purtător de cuvânt al procuraturii din ţinutul Bacs-Kiskun a declarat ieri pentru MTI că victimei i-au fost aplicate lovituri „pe tot corpul” de către suspecţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS