6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA murit în sala de judecată

A murit în sala de judecată

Un craiovean de 65 de ani şi-a găsit sfârşitul ieri, într-una din sălile de şedinţe ale Judecătoriei Craiova, instanţă care are pe rol un dosar în care bărbatul avea calitatea de pârât.
Poliţiştii doljeni au precizat că, ieri-dimineaţă, o persoană a anunţat prin 112 că unui bărbat, parte într-un proces civil, i s-a făcut rău în timp ce se afla în sala de şedinţe nr. 3 a Judecătoriei Craiova. La Judecătoria Craiova a fost trimisă o ambulanţă, însă, în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, bărbatul nu a mai putut fi salvat. Decesul bărbatului a fost declarat la ora 11.10.
La faţa locului a ajuns şi un echipaj de la Secţia 1 Poliţie Craiova, oamenii legii constatând că persoana decedată este Gheorghe Şerbănescu, de 65 de ani, din municipiu, cunoscut cu afecţiuni cardiace, care a decedat cel mai probabil în urma unui infarct.
Reprezentanţii Judecătoriei Craiova au precizat, la rândul lor, că bărbatului i s-a făcut rău pur şi simplu, fără a avea vreo discuţie în contradictoriu şi fără să fie vorba de emoţii puternice. „Am fost informat că la şedinţa din sala nr. 3 s-a întâmplat un eveniment nefericit, în sensul că o persoană a decedat. Din câte am înţeles, preşedinta completului de judecată a deschis şedinţa, a anunţat dosarele care se amână, iar persoana respectivă a venit în faţă să-şi ceară scuze pentru că nu a trimis la timp un înscris. Nu a fost vorba despre nici un conflict, nici cu preşedinta, nici cu altcineva. În timp ce îşi cerea scuze, nefiind asistat de apărător, a spus că îi este rău. Preşedinta completului de judecată a suspendat şedinţa, a fost chemată ambulanţa, însă persoana a decedat“, a explicat judecătorul Marin Mihai, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Craiova.
Gheorghe Şerbănescu avea calitatea de pârât într-un proces civil, instanţei fiindu-i solicitată o hotărâre care să ţină loc de un act autentic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS