Acasă Local Craiova: Florin Iulian Siclitaru a fost reţinut pentru 24 de ore

Craiova: Florin Iulian Siclitaru a fost reţinut pentru 24 de ore

Florin Iulian Siclitaru, tânărul de 24 de ani căutat ieri pentru producerea accidentului mortal de pe Calea Bucureşti, a fost reţinut pentru 24 de ore aseară, după ce a fost dus la Spitalul de Urgenţă din Craiova, unde i-au fost recoltate probe de sânge şi de urină.

De asemenea, medicii craioveni i-au acordat îngrijiri medicale tânărului căruia îi intraseră cioburi în ochi în urma accidentului de circulaţie. Potrivit poliţiştilor de la Rutieră, în momentul audierii, Siclitaru a recunoscut că el a condus maşina care i-a accidentat mortal pe cei doi tineri şi a susţinut că regretă cele întâmplate.

Andrei Dragomir, de 20 de ani, și Cosmin Băbălau, de 21 de ani, şi-au pierdut viaţa ieri-dimineaţă după ce au fost spulberaţi, pe trecerea de pietoni situată la intersecţia străzilor Calea Bucureşti cu strada Spaniei, de un autoturism Mercedes condus de Florin Iulian Siclitaru.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version