14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCătuşe pentru şoferul care a accidentat doi copii

Cătuşe pentru şoferul care a accidentat doi copii

http:http://www.youtube.com/watch?v=FTwlQfI8E3g

Şoferul care a lovit cu maşina doi copii din comuna doljeană Malu Mare, în seara zilei de 23 martie, după care a fugit de la locul accidentului, a fost prins de poliţişti şi arestat preventiv pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj au precizat că, în seara zilei de sâmbătă, 23 martie, în jurul orei 19.00, în localitatea Malu Mare, un autovehicul al cărui şofer nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers a accidentat doi minori, care mergeau pe partea dreaptă a drumului. Copiii mergeau în aceeaşi direcţie cu autoturismul, unul pe bicicletă, iar celălalt pe jos. În urma accidentului, minorul care era pe bicicletă, Marius F., de 12 ani, din comuna Malu Mare, a fost rănit grav, iar prietenul său, Mircea B., de 14 ani, din aceeaşi localitate, a suferit leziuni uşoare. Cei doi copii au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Craiova, unde au primit îngrijiri medicale.
După ce i-a lovit pe băieţi, şoferul a fugit de la locul accidentului. Acesta a fost identificat în persoana lui Adrian Marius Chisăliţă, de 27 de ani, din comuna Teasc, care a fost reţinut vineri după-amiază de poliţiştii doljeni.
În urma cercetărilor făcute în acest caz, oamenii legii au stabilit că, după ce i-a accidentat pe copii, şoferul s-a dus la Teasc şi a încercat să ascundă maşina pe care o condusese, un VW Golf. Ulterior, tânărul a dezmembrat autoturismul pentru a ascunde atât fapta comisă, cât şi urmele impactului asupra maşinii, care fusese avariată în partea dreaptă-faţă.
Vineri, în baza probelor strânse de poliţişti, procurorul de caz din cadrul Parchetulului de pe lângă Judecătoria Craiova a dispus reţinerea pentru 24 de ore a lui Adrian Marius Chisăliţă. În cursul zilei de sâmbătă, Chisăliţă a fost dus de oamenii legii la Judecătoria Craiova, cu propunere de arestare pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, iar magistraţii au emis pe numele acestuia un mandat pe o perioadă de 29 de zile. Hotărârea instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs de avocatul inculpatului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS