11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGiratoriu, pe furiş

Giratoriu, pe furiş

Primăria Craiova a amenajat vineri după-amiază un nou sens giratoriu provizoriu. Amplasat la intersecţia străzilor Brazda lui Novac şi Doljului, noul giratoriu are mari şanse să devină permanent, el figurând în proiectul iniţial de reabilitare a străzii Brazda lui Novac, proiect făcut cu câţiva ani în urmă.
„Decizia de amenajare a acestui sens giratoriu provizoriu a avut drept scop fluidizarea traficului în zonă, fiind avizată în cadrul Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei Rutiere şi Pietonale de pe lângă Primăria Craiova“, a precizat inspectorul de poliţie Sorin Gae, reprezentantul Biroului Poliţiei Rutiere Craiova în Comisia de Sistematizare a Circulaţiei.
Dând din nou dovadă de un profund dispreţ faţă de cetăţenii oraşului, funcţionarii din Primăria Craiova au omis iar să anunţe opinia publică despre amenajarea acestui sens giratoriu. Au preferat să-l facă pe furiş, ca şi când ar fi intenţionat să le facă o mare surpriză plătitorilor de taxe şi impozite. Să fie aceasta noua linie trasată de primarul Olguţa Vasilescu angajaţilor din subordine? Ori e vorba doar de nişte angajaţi cărora nu le pasă de comunitatea în slujba căreia ar trebui să lucreze şi care ar putea fi „treziţi“ la realitate doar de nişte sancţiuni dispuse de primăriţă…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS