12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDeszăpezire pe străzile Craiovei

Deszăpezire pe străzile Craiovei

Comandamentul de deszăpezire al municipiului Craiova a acţionat de aseară la nivelul întregului oraş, intervenind cu 38 de utilaje, dintre care 30 specializate de deszăpezire şi opt folosite pentru manipularea materialului antiderapant, a anunţat Primăria Craiova printr-un comunicat. De aseară, de la ora 22:00 şi până în această dimineaţă, la ora 7:00 s-au utilizat 213 tone de material antiderapant şi 3,2 tone de clorură de calciu, activitatea de deszăpezire continuând şi în această dimineaţă, de la ora 7:00.

Concomitent cu acţiunea de pluguire a străzilor principale din toate cartierele, 301 persoane de la SC Salubritate Craiova SRL, Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova (30) şi de la SC Termo Craiova SRL acţionează pentru curăţarea trotuarelor din municipiu.

Primăria municipiului Craiova revine cu rugămintea, către toţi cetăţenii, să parcheze regulamentar autoturismele, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină pe toate străzile din municipiu, altfel autoturismele vor fi ridicate şi se vor aplica sancţiuni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS