16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Cercetaţi pentru violarea secretului corespondenţei

Olt: Cercetaţi pentru violarea secretului corespondenţei

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor Direcţiei pentru Investigarea Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Olt, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Olt, au efectuat astăzi două descinderi domiciliare, pe raza judeţului Olt, la locuinţele suspecţilor M. Ion, de 42 de ani, şi M. Vasilică, de 38 de ani, ambii din municipiul Slatina. În urma efectuării percheziţiilor domiciliare, au fost ridicate CD-uri, DVD-uri, telefoane mobile şi mai multe HDD-uri.

Cercetările efectuate până în prezent au stabilit faptul că cele două persoane au pătruns, fără drept, în calculatorul părţii vătămate, P.T., din municipiul Slatina, de unde au obţinut mai multe filmuleţe cu aceasta în ipostaze indecente şi conversaţii intime, pe care, ulterior, le-au făcut publice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „acces fără drept la un sistem informatic” şi „violarea secretului corespondenţei”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS