17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMircea Duşa s-a întâlnit cu ataşaţii apărării acreditaţi la Bucureşti

Mircea Duşa s-a întâlnit cu ataşaţii apărării acreditaţi la Bucureşti

Mircea Duşa, ministrul apărării naţionale, s-a întâlnit, astăzi, la Palatul Cercului Militar Naţional, cu ataşaţii apărării acreditaţi la Bucureşti, informează reprezentanții instituției, citaţi de NewsIn.
Întâlnirea s-a înscris în seria contactelor obişnuite de informare dintre conducerea ministerului şi diplomaţii militari.
Avem o bună colaborare ca stat membru NATO şi UE. Acesta este un lucru pozitiv având în vedere că interesele noastre comune sunt de a asigura securitatea şi stabilitatea. Lumea se confruntă cu multe pericole începând cu criza economică şi continuând cu probleme legate de terorism. De aceea, trebuie să avem un dialog continuu“, a menţionat ministrul apărării naţionale.
Mircea Duşa a subliniat că “în 2013, MApN are un buget mai mare cu 14 procente, iar prioritatea noastră este înzestrarea şi modernizarea armatei”.
Atasaţii apărării au mulțumit ministrului Mircea Duşa pentru organizarea acestei reuniuni şi şi-au afirmat disponibilitatea pentru intensificarea cooperării cu Armata României.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS