21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjJaf cu cuţitul la o agenţie Loto din Rovinari

Jaf cu cuţitul la o agenţie Loto din Rovinari

Angajata unei agenţii Loto din Rovinari a fost tâlhărită joi seară de un individ necunoscut. Bărbatul, care purta cagulă, a intrat peste femeie în agenţie şi, sub ameninţarea unui cuţit, i-a cerut să îi dea toţi banii pe care îi avea la acea oră în casă. Este vorba de banii rezultaţi din încasările zilei respective. Tâlharul a profitat şi de faptul că gestionara agenţiei Loto a uitat să închidă cu cheia uşa de la intrare, înainte de a se apuca să numere încasările zilei. „Profitând de neatenţia gestionarei, care nu şi-a asigurat uşa de acces, o persoană necunoscută a pătruns în incinta agenţiei Loto şi, sub ameninţarea unui cuţit, a obligat-o pe aceasta să-i dea suma de bani rezultată din încasări“, a declarat Romina Dochian, din cadrul biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.

Riscă 20 de ani de închisoare pentru 3.000 de lei

Angajata Loteriei nu a avut prea multe şanse să riposteze, mai ales că s-a temut să nu fie rănită de bărbatul care o ameninţa şi o îndemna să îi predea toţi banii. Femeia de 46 de ani nu a apucat nici să apese butonul de panică, fiind ulterior închisă în baia unităţii. Imediat ce individul a fugit din agenţie, gestionara a sunat la poliţie de pe mobilul personal. La faţa locului a sosit o echipă de investigatori din cadrul Poliţiei Rovinari. Poliţiştii au prelevat amprente şi încearcă să dea de urma autorului tâlhăriei, având deja un cerc de suspecţi. Suma care ar fi fost furată din sediul agenţiei Loto este de aproximativ 3.000 de lei. Autorul tâlhăriei riscă până la 20 de ani de închisoare. De mare ajutor le este poliţiştilor şi înregistrarea video a momentului în care s-a produs tâlhăria, agenţia Loto fiind dotată cu sistem de supraveghere video. În imaginile surprinse de cameră se poate vedea cum individul mascat acţionează în sediul agenţiei.

Jaf identic la un bar

Poliţiştii au instituit filtre pe Drumul Naţional 66 Rovinari – Filiaşi şi au oprit în trafic sute de conducători auto. Gestionara agenţiei s-a ales şi ea cu dosar penal pentru neglijenţă în serviciu. Interesant este că tot la Rovinari, însă miercuri, a avut loc o tâlhărie al cărui mod de operare a fost identic. Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, tâlhăria s-a produs la un local de alimentaţie publică din oraş. Un individ a intrat în cârciumă la ora 3.00 dimineaţa şi l-a ameninţat cu un cuţit pe barmanul care se afla singur în local. Angajatul barului a fost deposedat de suma de 400 de lei şi de un telefon mobil. Poliţia l-a prins însă pe autorul tâlhăriei, acesta fiind un târgujian în vârstă de 25 de ani, care a şi fost reţinut de oamenii legii şi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Eugen Măruţă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS