11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalLuna Curăţeniei, la Craiova

Luna Curăţeniei, la Craiova

Primăria Craiova lansează, de luni, campania intitulată „Luna Curăţeniei“, ce se va derula în perioada 19 martie – 19 aprilie 2013. Cu această ocazie, vor fi ecologizate mai multe zone din oraş în care s-a constatat că se depozitează deşeuri în mod necontrolat. E vorba nu doar de zone de case de la periferia municipiului, ci şi de platforme ad-hoc de gunoi din cartierele de blocuri.                                    
„De luni debutează la Craiova “Luna Curăţeniei“. Asta înseamnă că prima oară va trece RAADPFL-ul, care va trebui să toaleteze arborii şi să se ocupe de spaţiile verzi, după care va veni Salubritatea, care va face curăţenie inclusiv în zonele unde s-au demolat acele chioşcuri. A rămas acolo betonul, care va fi spart, iar în zonele respective vom face spaţii verzi şi locuri de joacă“, a anunţat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul Lia Olguţa Vasilescu.
Peste 100 de lucrători de la SC Salubritate Craiova SRL şi RAADPFL Craiova vor participa la această campanie. Pe lângă aceste instituţii, Primăria Craiova face apel şi la cetăţeni să se alăture voluntar, din spirit civic, iniţiativei de ecologizare a oraşului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS