9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA retezat stâlpul cu maşina

A retezat stâlpul cu maşina

Un gorjean, de 18 ani, s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis după ce, sâmbătă seară, s-a urcat la volanul unui autoturism şi a rupt un stâlp de beton al reţelei de energie electrică de pe strada Amaradia din Craiova.
Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că, sâmbătă seară, în jurul orei 19.00, agenţii Biroului Rutier Craiova au fost solicitaţi la un accident de circulaţie produs pe strada Amaradia. Poliţiştii care au ajuns la locul accidentului au găsit un Seat Ibiza, cu numărul de înmatriculare DJ-09-AHZ, „înfipt“ într-un stâlp de beton de pe marginea străzii, stâlp care fusese retezat în urma impactului. Oamenii legii au stabilit că autoturismul a fost condus de Gabriel Stan, de 18 ani, din localitatea Dănciulești, județul Gorj, care nu are permis de conducere. Tânărul, care circula pe strada Amaradia dinspre intersecţia cu strada Doljului către bulevardul Dacia, a pierdut contolul direcţiei din cauza neîndemânării în conducere și a vitezei neadaptate la condițiile de drum şi a lovit stâlpul din beton al reţelei electrice.
În urma accidentului, gorjeanul de 18 ani a suferit leziuni uşoare şi a încercat să plece după ce a primit primele îngrijiri medicale de la medicii unei ambulanţe, însă a fost reţinut de poliţişti şi dus la sediul Biroului Rutier. Reprezentanţii IPJ Dolj au mai precizat că Seatul aparţine unui amic al tânărului de 18 ani, dar şi că pe numele lui Gabriel Stan a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis.
După producerea accidentului rutier, traficul a fost restricţionat de două echipaje ale Poliţiei Locale până când lucrătorii Luxten au reuşit să îndepărteze stâlpul care se mai ţinea decât în firele de electricitate.
Un accident asemănător a avut loc în noaptea de 20 spre 21 februarie, când un craiovean fără permis – Sorin Sandu, de 34 de ai, a rupt cu maşina pe care o conducea un stâlp de beton al reţelei electrice de pe strada Nicolae Titulescu. În urma accidentului, care a fost surprins de camerele video ale unei staţii GPL, şoferul maşinii a fost rănit grav, ca şi pasagera sa, o tânără de 31 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS