11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Zeci de infracţiuni constatate de poliţişti în ultimele zile

Olt: Zeci de infracţiuni constatate de poliţişti în ultimele zile

În urma unor acţiuni în judeţul Olt, efectuate în intervalul 28 februarie-2 martie, poliţiştii au constatat 27 de infracţiuni şi 698 de abateri de la normele contravenţionale, majoritatea la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
Potrivit unui comunicat al IPJ Olt, poliţiştii cu atribuţii pe linie de ordine publică, rutieră, acţiuni speciale, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, împreună cu efective de jandarmi din cadrul I.J.J. Olt, au acţionat în sistem integrat, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Au fost constatate 27 de infracţiuni, dintre care 21 flagrante, şi au fost prinşi 24 de  suspecţi de infracţiuni. În timpul acţiunilor, poliţiştii au verificat 79 de unităţi şcolare, depistând 60 de elevi care absentau de la cursuri, au aplanat 57 de stări conflictuale, au depistat o persoană urmărită, controlând totodată 152 de unităţi comerciale. De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 6.400 euro. Pe linie rutieră, au fost reţinute 21 permise de conducere şi 31 certificate de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS