16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Contrabandişti de ţigări ridicaţi pentru audieri

Mehedinţi: Contrabandişti de ţigări ridicaţi pentru audieri

Poliţia de frontieră din Mehedinţi a efectuat astăzi trei descinderi în Drobeta Turnu Severin, pentru a depista contrabandişti de ţigări. Descinderile vin la o zi după ce poliţiştii au capturat ţigări de provenienţă sârbească în localitatea Ostrovul Corbului. Doi bărbaţi din Mehedinţi au fost prinşi la începutul săptămânii în timp ce aşteptau să li se „livreze“ din Serbia 4.650 de pachete de ţigări de contrabandă. În urma descinderilor de astăzi, alte 2500 de pachete de ţigări au fost ridicate.
Trei persoane au fost ridicate astăzi pentru audieri, aceştia fiind suspecte că fac parte dintr-o reţea de traficanţi de ţigări peste Dunăre, care se pare că au legături cu cetăţeni sârbi.
„Au fost desfăşurate trei descinderi simultan, la trei locuinţe din Drobeta Turnu Severin, existând suspiciuni că proprietarii se ocupă cu deţinerea şi comercializarea ţigărilor de contrabandă din Serbia. În urma descinderilor au fost ridicate 2500 pachete de ţigări de provenienţă sârbească, despre care se suspectează că au fost aduse din Republica Serbia cu ajutorul unor ambarcaţiuni, peste Dunăre. De asemenea, au fost ridicate pentru audieri, trei persoane, care sunt cercetate pentru trafic de ţigări.”, a declarat Valeriu Pera, purtător de cuvânt IJPF Mehedinţi.
Contrabanda cu ţigări netimbrate a luat din nou amploare în Mehedinţi, însă de această dată traficul se desfăşoară pe Dunăre, cu ambarcaţiuni. Autorităţile din Mehedinţi au luat legătura cu organele din Serbia, împreună cu care lucrează la destructurarea unui posibil grup infracţional.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS