12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCinci tineri din Caracal, prinşi cu canabis

Cinci tineri din Caracal, prinşi cu canabis

Procurorii DIICOT din Olt au reţinut, miercuri, cinci tineri din municipiul Caracal, care încercau să vândă 125 grame de canabis contra unei sume de 8.000 de lei.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Olt, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au organizat, miercuri, în Caracal, o acţiune de prindere în flagrant a membrilor unui grup infracţional care încercau să vândă 125 de grame de canabis cu 8.000 de lei. În urma flagrantului, oamenii legii au reţinut cinci tineri cu vârstele între 21 şi 28 de ani, toţi din municipiul Caracal.
În aceeaşi zi, oamenii legii au făcut patru percheziţii la domiciliile suspecţilor, în urma cărora au fost găsite şi ridicate alte 300 de grame de canabis.
Din cercetările ofiţerilor antidrog s-a stabilit că drogurile proveneau din Maroc şi au fost aduse în ţară după ce au trecut prin Franţa. După ce au fost introduse în România, drogurile au fost depozitate temporar pe raza municipiului Sibiu, fiind distribuite ulterior la diverşi clienţi din ţară, printre care se află şi cei cinci tineri din Caracal.
Poliţiştii olteni au precizat că suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi introducerea în ţară de droguri de risc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS