Acasă Local Gorj Un craiovean, între traficanţii de droguri anchetaţi de DIICOT Gorj

Un craiovean, între traficanţii de droguri anchetaţi de DIICOT Gorj

Un bărbat din Craiova se află între cei trei cetăţeni care sunt anchetaţi de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Gorj. Doljeanul a fost chemat ieri la audieri pentru a da explicaţii în legătură cu acuzaţiile care i se aduc.
Duminică, procurorii DIICOT Gorj au decis să îi reţină pe doi dintre suspecţii de trafic de droguri. Unul dintre aceştia, Constantin Cătălin Olteanu, a fost prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. După ce au verificat solicitarea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, judecătorii gorjeni au decis să emită pe numele suspectului de trafic de droguri mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Constantin Cătălin Olteanu este în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj. Al doilea suspect nu a mai fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, ci are interdicţie de a părăsi localitatea de domiciliu.
Potrivit unor surse judiciare, suspecţii de trafic de droguri din Gorj se aflau în legătură cu persoane din Craiova. Drogurile erau aduse în Gorj şi distribuite într-un club de noapte din comuna Săuleşti. Conform aceloraşi surse, substanţa traficată este haşişul.
În această săptămână, vor mai fi audiate alte persoane care au legătură cu ancheta începută de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Gorj.

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version