6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal Mehedinţi: Şantajată sexual un an

Mehedinţi: Şantajată sexual un an

O femeie din Drobeta Turnu Severin a fost şantajată un an de un fost iubit să întreţină relaţii sexuale cu el. Bărbatul o şantaja pe fosta iubită cu nişte imagini compromiţătoare pe care le filmase pe vremea când cei doi erau iubiţi. Când a aflat că femeia s-a căsătorit şi voia să rupă legătura cu el, acesta a început să o şantajeze, ameninţând-o că îi va arăta imaginile soţului dacă nu continuă relaţia cu el. În urmă cu un an, femeia a mers la poliţie să îl denunţe, însă abia luni poliţiştii au reuşit să îl reţină.
Marţi, poliţiştii de la Investigaţii Criminale Mehedinţi au organizat un flagrant şi l-au prins de bărbat în momentul în care acesta îşi pregătea terenul, într-o maşină de marfă.
Bărbatul a fost condus marţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin şi a fost reţinut, fiind acuzat de şantaj pentru obţinere de beneficii sexuale.
„Pe 4 februarie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Drobeta Turnu Severin l-au surprins în flagrant pe Marian M., de 47 de ani, din Drobeta Turnu Severin, în timp ce constrângea o femeie, de 38 de ani, din localitate, să întreţină raporturi sexuale cu acesta, prin ameninţarea că, în cazul unui refuz, va prezenta rudelor acesteia şi altor persoane înregistrări video şi audio compromiţătoare pentru aceasta. Pe 5 februarie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin cu propunerea corespunzătoare“, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt IPJ Mehedinţi.
Bărbatul va fi prezentat miercuri Tribunalului Mehedinţi cu propunere de arestare pentru 29 de zile. Bărbatul riscă până la şapte ani de închisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS