16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prins la furat de pavele de beton

Dolj: Prins la furat de pavele de beton

Un bărbat de 54 de ani din comuna doljeană Giurgiţa a fost prins în această dimineaţă de jandarmi în timp ce fura pavele de beton din curtea unei societăţi comerciale, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Dolj.
În jurul orei 09.15 efectivele Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Segarcea – IJJ Dolj, au fost sesizate de către paznicul unei societăţi comerciale din localitatea Cerăt cu privire la faptul că în incinta acesteia se află o persoană ce încearcă să sustragă pavele de beton.
Jandarmii s-au deplasat imediat la locul indicat unde l-au depistat pe numitul A. M., de 54 ani, din Giurgiţa, iar în urma primelor verificări efectuate a reieşit faptul că acesta reuşise să scoată din pământ o pavelă de beton cu dimensiunea de 50 x 50 cm şi grosimea de 10 cm, având la el un târnăcop, o rangă, o cazma şi o lopată.
Persoana în cauză a recunoscut că bunurile sustrase urma să le folosească în gospodăria proprie, iar pe numele său au fost întocmite actele premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii furt calificat şi urmează să fie înaintate organelor competente pentru soluţionare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS