17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Depistaţi de jandarmi în timp ce sustrăgeau energie electrică

Olt: Depistaţi de jandarmi în timp ce sustrăgeau energie electrică

În urma unei acţiuni organizată ieri pe raza municipiului Caracal, efective din cadrul Detaşamentului de Jandarmi Caracal au depistat şase persoane cu vârsta cuprinsă între 31 şi 64 de ani, care aveau branşament ilegal la reţeaua electrică. 
Persoanele în cauză, au fost depistate în timp ce foloseau la locuinţele lor, instalaţii clandestine de ocolire a aparatelor de măsurat energia electrică, care erau racordate ilegal la reţeaua stradală de alimentare prin intermediul unor conductori electrici.
Instalaţiile improvizate au fost sigilate şi ridicate de către o echipă de intervenţie a societăţii de distribuţie a energiei electrice, prezentă la faţa locului.
În cauză s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de sustragere de energie electrică şi folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare a energiei electrice. Acestea vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pentru continuarea cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS