22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a răsturnat în staţia de autobuz

S-a răsturnat în staţia de autobuz

O craioveancă a fost rănită ieri, într-o staţie de autobuz de pe bulevardul Decebal din Craiova, de o maşină scăpată de sub control de un şofer care a încercat să circule pe liniile de tramvai.  
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, ieri, în jurul orei 16.00, Alin Miloş, de 22 de ani, din Roşiori de Vede, Teleorman, care conducea  un Opel Astra pe liniile de tramvai de pe bulevardul Decebal, a pierdut controlul direcţiei şi a lovit un autoturism parcat pe marginea străzii, după care a s-a răsturnat. Opelul scăpat de sub control a ajuns într-o staţie de autobuz şi a lovit o femeie din Craiova. Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde medicii au stabilit că nu a suferit leziuni care să îi pună viaţa în pericol.
Poliţiştii de la Rutieră au stabilit că responsabil de producerea accidentului este şoferul Opelului, pentru că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Alin Miloş a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii doljeni au mai precizat că pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS