12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA lovit intenţionat o tânără cu maşina

A lovit intenţionat o tânără cu maşina

http:http://www.youtube.com/watch?v=AxwM9Ry_1zE

Un tânăr de 19 ani din municipiul Craiova a fost arestat preventiv ieri după-amiază, după ce procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au stabilit că, marţi, la ieşirea din staţia peco MOL de la intersecţia străzilor Brestei şi Maria Tănase, a lovit intenţionat cu maşina o tânără de 20 ani.
Anchetatorii au precizat că, marţi, poliţiştii de la Rutieră au fost sesizaţi despre faptul că o tânără de 20 de ani, din localitatea Breasta, a fost victima unui accident de circulaţie produs la ieşirea din staţia peco MOL de pe strada Maria Tănase, din Craiova, iar şoferul, care conducea un Mercedes cu numărul DJ-18-FLS, a părăsit locul faptei.
La locul accidentului a fost trimis un echipaj din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere Craiova care, în urma audierii martorilor şi a analizării imaginilor înregistrate de camerele de supraveghere, a stabilit că şoferul a lovit intenţionat victima. Ulterior, poliţiştii au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, iar şoferul fugar a fost identificat ca fiind Valeriu Florin Cioacă, de 19 ani, din Craiova, care are permis de conducere de numai două luni.
În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că şoferul a încercat să iasă din peco către strada Maria Tănase, moment în care prin faţa maşinii sale a traversat tânăra de 20 de ani. Cioacă a coborât geamul şi i-a reproşat că nu se uită pe unde merge, tânăra i-a răspuns pe acelaşi ton, moment în care „autorul, cu intenţie, a schimbat direcţia de mers şi a lovit victima“, după cum au precizat procurorii doljeni.
Tânăra a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde medicii au stabilit că, în urma accidentului, a suferit leziuni la coapsa şi gamba drepte.
Cioacă a fost reţinut pentru 24 de ore în baza unei ordonanţe emise de procurorul de caz, iar ieri a fost prezentat la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. Judecătorii au admis propunerea procurorilor şi au emis pe numele şoferului un mandat de arestare pentru 29 de zile.
Aldezir MARIN

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS