21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljA murit în maşina condusă de un şofer băut

A murit în maşina condusă de un şofer băut

O tânără de 14 ani din localitatea doljeană Goieşti şi-a pierdut viaţa miercuri noaptea, după ce şoferul maşinii în care se afla a intrat într-un cap de pod şi s-a răsturnat.
Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au comunicat că, miercuri noaptea, în jurul orei 23.45, Costinel Trancă, de 26 de ani, din comuna Murgaşi, în timp ce conducea o Skoda pe DJ 643 A, dinspre Tălpaş către Murgaşi, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă spre stânga, a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat. În urm accidentului, Mirela D., de 14 ani, din comuna Goieşti, pasageră în Skoda condusă de Trancă, a murit pe loc. În schimb, şoferul şi alt pasager din maşină, Daniel Dobrescu, de 22 de ani, tot din Goieşti, au fost răniţi uşor.
Poliţiştii de la Rutieră au stabilit că responsabil de producerea accidentului este Trancă. Acesta nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă. În plus, în urma testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit că acesta s-a urcat la volan, deşi băuse. Aparatul a indicat o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care tânărului i-au fost recoltate probe biologice. Poliţiştii doljeni au mai precizat că Costinel Trancă este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS