13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalLogan incendiat în urma unui accident

Logan incendiat în urma unui accident

Trei persoane au fost la un pas de moarte joi seară, după ce maşina cu care circulau pe DJ 561 s-a răsturnat în afara drumului și a luat foc.
Poliţiştii doljeni au comunicat că, joi seară, în jurul orei 18.30, Mircea Popescu, de 50 de ani, din Craiova, care conducea o Dacia Logan pe DJ 561, în apropierea localităţii Segarcea a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat în şanţul din beton de pe partea stângă a drumului. Atât conducătorul auto, cât şi cele două pasagere din Dacia Logan, Mihaela Cadea, de 18 ani, şi sora acesteia, de opt ani, nepoatele lui Popescu, au fost scoşi din autoturismul avariat de către şoferii care treceau prin zonă. La scurt timp, Loganul a luat foc, şi a ars în totalitate până când pompierii au ajuns la locul accidentului.
La faţa locului au fost trimise şi două ambulanţe SMURD, care au transportat victimele la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde au primit asistenţa medicală necesară. Medicii craioveni au constatat că şoferul autoturismului a fost rănit grav în urma accidentului, iar nepoatele acestuia au suferit leziuni uşoare, care nu le pun viaţa în pericol.
Incendiul a fost lichidat de pompierii doljeni, care au constatat că autoturismul a luat foc din cauza unui scurtcircuit. Poliţiştii care au făcut primele cercetări au stabilit că accidentul s-a produs din cauza neatenţiei în conducere a şoferului Daciei Logan, care este cercetat pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS