12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalConstantin Dascălu: Sprijin pentru comuna Mischii

Constantin Dascălu: Sprijin pentru comuna Mischii

Aflat în campanie electorală alături de candidatul pentru Senat în Colegiul 1 Craiova, Dincă Marinică, deputatul Constantin Dascălu s-a întâlnit cu autorităţile locale şi cetăţenii comunei Mischii. Deputatul a dezbătut, împreună cu oamenii comunei, probleme de actualitate din localitate.
Constantin Dascălu a ascultat problemele fiecărui om şi a punctat importanţa rezolvării cât mai urgente a situaţiilor privind lipsa canalizării, necesitatea extinderii reţelei de gaze, asfaltarea drumurilor şi reparaţia bisericii din satul Motoci. „În calitate de deputat şi viitor membru al Parlamentului României, vă spun că situaţia în care se află comuna dumneavoastră, dar şi alte comune din judeţul Dolj, nu este compatibilă cu statutul României de membră a Uniunii Europene. Nivelul de trai trebuie ridicat, iar aceste probleme pe care dumneavoastră mi le ridicaţi astăzi ar fi trebuit rezolvate de multă vreme. Împreună cu echipa ARD, voi încerca să atrag fonduri europene pentru dezvoltarea zonei, astfel încât lucruri precum canalizarea, reţeaua de gaze sau drumurile asfaltate să devină ce ar trebui să fie, de fapt, într-o ţară europeană: o normalitate“, a spus Dascălu.
Şi primarul comunei Mischii a fost asigurat de întreaga implicare a celor doi candidaţi ARD în implementarea proiectelor deja aprobate.
„Cu ajutorul unor voci care să vorbească pentru oamenii din Dolj, şi nu pentru a se auzi vorbind, vom ajuta la implementarea proiectelor deja aprobate. Este vorba despre Căminul Cultural şi Parcul Fotovoltaic, proiecte ce trebuie începute fără întârziere“, a mai spus Constantin Dascălu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS