10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVeta Păsculescu, vocea oltenilor în Parlamentul României

Veta Păsculescu, vocea oltenilor în Parlamentul României

Sunt un om de-al locului, am trăit împreună cu dumneavoastră şi bucurii, şi necazuri, v-am ascultat şi v-am sprijinit, în calitatea mea de consilier local, consilier judeţean şi director ANIF. Nu am uitat niciodată că am pornit din mijlocul dumneavoastră, născută fiind într-un sat de pe malul Dunării, la Nedeia, acum 46 de ani, într-o familie de oameni simpli, cu credinţă în Dumnezeu. 
Inginer agronom de profesie, cunosc foarte bine problemele din agricultură, priorităţile mele fiind subvenţionarea apei pentru irigaţii, înfiinţarea de centre pentru produsele agricole şi condiţii mai bune de viaţă în localităţile pe care le reprezint. Toate acestea se pot rezolva doar în Parlamentul României, prin legi bine gândite de oameni porniţi din rândurile dumneavoastră.
Politicienii au făcut prea puţin pentru agricultură şi de aceea consider că a venit vremea ca ei să vorbească mai puţin, iar în Parlamentul României să se audă vocea dumneavoastră, a celor care îmi daţi votul de încredere. Ascultă-ţi inima şi vom demonstra că împreună se poate!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS