17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni prinşi cu droguri la Herculane

Doljeni prinşi cu droguri la Herculane

http:http://www.youtube.com/watch?v=SpYFyEdsUmc

Doi tineri doljeni au fost arestaţi preventiv pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc sâmbătă, după ce, cu o zi înainte, au fost prinşi de ofiţerii BCCO Timişoara în Băile Herculane, în timp ce încercau să vândă peste 500 de grame de canabis cu 3.000 de euro.
Potrivit procurorilor DIICOT, vineri, ofiţerii Serviciului Antidrog din Timişoara au organizat o acţiune de prindere în flagrant în Băile Herculane, fiind vizaţi doi tineri din judeţul Dolj care încercau să comercializeze 530 de grame de canabis în schimbul sumei de 3.000 de euro. Este vorba de Felix Rizan, de 31 de ani, şi Costinel Păun, de 34 de ani, care erau suspectaţi de anchetatori că se ocupă cu vânzarea de droguri – canabis şi marijuana, în judeţele Dolj şi Timiş. Vineri, în autoturismul cu care se deplasau Păun şi Rizan, ofiţerii antidrog au găsit, într-un sac, peste 500 de grame de canabis.
În urma cercetărilor s-a stabilit că doljenii aduceau drogurile din Spania, ascunse în bagaje, după care le vindeau în oraşe din Dolj şi Timiş.
După prinderea în flagrant şi după ce au fost audiaţi, cei doi tineri au fost reţinuţi în baza unor ordonanţe emise de procurorii DIICOT din Timişoara. Sâmbătă, cei doi au fost duşi la Tribunalul Timiş, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc.
La acţiunea organizată vineri în Băile Herculane au participat şi ofiţerii Direcţiei de Operaţiuni Speciale, care au contribuit cu suportul tehnic şi operativ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS